fbpx
Skip links
Υπηρεσίες

Digital Marketing

Grow your business with us.

Υπηρεσίες

Digital Marketing

Grow your business with us.

Digital Marketing
01
Υπηρεσίες
Social Media Marketing

Το μάρκετινγκ κοινωνικής δικτύωσης (Social Media Marketing), αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια του ηλεκτρονικού μάρκετινγκ (Digital Marketing). Αφορά τις ενέργειες που κάνουμε στα κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Twitter, Youtube κτλ), μέσα από τις οποίες αποσκοπούμε στην προώθηση ενός Brand ή μίας επιχείρησης.

Τα κοινωνικά δίκτυα έχουν διεισδύσει στην καθημερινότητα των καταναλωτών, αλλά έχουν επαναπροσδιορίσει και τον τρόπο με τον οποίον οι επιχειρήσεις επικοινωνούν με τους καταναλωτές.

Στα πλαίσια του μάρκετινγκ, τα κοινωνικά δίκτυα δίνουν τη δυνατότητα σε έναν καταναλωτή να επικοινωνήσει γρήγορα και με ελάχιστη προσπάθεια με εκατοντάδες ή και χιλιάδες άλλους καταναλωτές, ενώ από την πλευρά τους οι επιχειρήσεις, παρακολουθούν όλες αυτές τις συζητήσεις και τις διαδικτυακές κριτικές, προκειμένου να μάθουν τη γνώμη των χρηστών για τη μάρκα και τα προϊόντα τους, ώστε να βελτιώσουν την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών, να προσαρμοστούν στις προτιμήσεις των καταναλωτών, να ακούσουν τι λέγεται συγκριτικά για τους ανταγωνιστές τους και να προσελκύσουν με ενέργειες μέσα από τα κοινωνικά μέσα περισσότερους πελάτες.

Πάμε λοιπόν να δούμε τι προσφέρει το αποτελεσματικό Social Media Marketing σε μία επιχείρηση.

Το Social Media Marketing αποτελεί το πιο εύκολο και γρήγορο μέσο ώστε να γίνουν αμέσως γνωστά το προϊόν ή η υπηρεσία της κάθε επιχείρησης. Δημιουργώντας προφίλ τα οποία θα είναι φιλικά και θα τραβάνε την προσοχή θα μπορείτε να βελτιώσετε την αναγνωρισιμότητα του εταιρικού brand σας.

Όσο περισσότερα Social Media διαχειρίζεται μία επιχείρηση και όσες πιο στοχευμένες δημοσιεύσεις πραγματοποιεί τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες ώστε τα social media να λειτουργούν επιτυχημένα και άρα η επιχείρηση να πετύχει τον σκοπό της και να γίνει γνωστή παντού. Μεγάλη επιτυχία θα είναι για την επιχείρηση να δώσει τα κίνητρα στους ακόλουθους(followers) να σχολιάζουν θετικά τα προφίλ και να τα κοινοποιούν και σε άλλους.

Γνωρίζοντας ακριβώς ποιοι είναι οι ακόλουθοι σας στα Social Media μπορείτε να ενημερώνεστε για τα χαρακτηριστικά τους και τις προτιμήσεις τους. Με αυτό τον τρόπο αποφεύγετε άστοχες ενέργειες και γνωρίζετε ακριβώς τι ζητούν οι ακόλουθοι ώστε να γίνουν πελάτες.

Συνεργασία με μέλλον

Δημιουργία και επιμέλεια των επαγγελματικών / εταιρικών σας προφίλ στα πιο γνωστά κοινωνία δίκτυα (Facebook, Twitter, Instagram, Google+, Youtube κλπ.)

Σχεδιασμός γραφικών και συμπλήρωση όλων των απαραίτητων στοιχείων ώστε να προβάλεται σωστά η επιχείρηση σας στα κοινωνικά δίκτυα.ση.

Δημοσίευση άρθρων, φωτογραφίων και άλλων ενημερώσεων στα επαγγελματικά σας προφίλ. Διαχείρηση των δημοσίευσεων και ανάλυση τους ώστε να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή αλληλεπίδραση.

Ανάλυση επισκεψιμότητας και αλληλεπίδρασης στις σελίδες της επιχείρησης σας και μηνιαίο report ενημέρωσης.

Digital Marketing
02
Υπηρεσίες
Διαφημιστικές Καμπάνιες

Διαφημιστείτε αποτελεσματικά.

Οι Διαφημίσεις Facebook έχουν σχεδιαστεί ώστε να βοηθάνε τους διαφημιστές να δείχνουν στους χρήστες διαφημίσεις που σχετίζονται με τα ενδιαφέροντά τους.

Το κόστος των διαφημίσεων στο Facebook εξαρτάται από εσάς. Μπορούμε να επιλέξουμε είτε ημερήσιο είτε εφάπαξ προϋπολογισμό.

Θα χρεώνεστε αποκλειστικά για τις εμφανίσεις ή τα κλικ που θα γίνονται, ενώ το ποσό που θα πληρώνετε δεν θα υπερβαίνει ποτέ τον προϋπολογισμό σας.

Οι διαφημίσεις μπορούν να γίνουν με στόχευση με βάση την τοποθεσία, φύλο, ηλικία, τα δημογραφικά στοιχεία και τα ενδιαφέροντα του κοινού που στοχεύετε.

Επεκτείνετε την απήχησή σας.

Πάνω από 1,2 δισεκατομμύρια άτομα χρησιμοποιούν καθημερινά το Facebook. Υποστηριζόμενες διαφημιστικές μορφές:

  • Βίντεο
  • Φωτογραφία
  • Εναλλασσόμενες εικόνες
  • Παρουσίαση διαδοχικών εικόνων
  • Καμβάς (μόνο για κινητά)

Το 60% των χρηστών του Instagram δηλώνει ότι ενημερώνεται σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες στο Instagram. Υποστηριζόμενες διαφημιστικές μορφές:

  • Βίντεο
  • Φωτογραφία
  • Εναλλασσόμενες εικόνες
  • Ιστορίες

Λεπτομερής Στόχευση

Τοποθεσία

Είτε βρίσκονται δίπλα σας είτε στην άλλη άκρη του κόσμου, μπορείτε να προσελκύσετε άτομα στις πόλεις, στις κοινότητες και στις χώρες όπου θέλετε να δραστηριοποιηθείτε επιχειρηματικά.

Δημογραφικά στοιχεία

Επιλέξτε το κοινό σας με βάση την ηλικία, το φύλο, την εκπαίδευση, την προσωπική κατάσταση, τον επαγγελματικό τίτλο και πολλά άλλα.

Ενδιαφέροντα

Επιλέξτε τα ενδιαφέροντα και τα χόμπι των ατόμων που θέλετε να προσελκύσει η διαφήμισή σας, από βιολογικά τρόφιμα μέχρι ταινίες δράσης.

Συμπεριφορά

Επιλέξτε άτομα με βάση την προηγούμενη αγοραστική συμπεριφορά τους, τη χρήση συσκευών και άλλες δραστηριότητες. Για παράδειγμα, αν έχετε κατάστημα υποδημάτων, μπορείτε να στοχεύσετε άτομα που έχουν πρόσφατα αγοράσει παπούτσια.

Υπηρεσίες
Διαφημιστικές Καμπάνιες Google AdWords

Με το Google AdWords μπορούμε να σας βοηθήσουμε να προσελκύσετε νέους επισκέπτες για το website σας, να αυξήσετε τις διαδικτυακές πωλήσεις και τις τηλεφωνικές κλήσεις που δέχεστε ή να ενισχύσετε την αφοσίωση των πελατών σας.

Τα Οφέλη του Google AdWords

Πάνω από 1.000.000 εταιρείες βασίζονται στο Google AdWords.

Προσελκύστε περισσότερους πελάτες

Το Google AdWords μπορεί να σας βοηθήσει να προσελκύσετε νέους πελάτες στον ιστότοπό σας, να αυξήσετε τις διαδικτυακές πωλήσεις και τις τηλεφωνικές κλήσεις που δέχεστε ή να ενισχύσετε την αφοσίωση των πελατών σας στα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Προσέγγιση τη σωστή στιγμή

Η Διαφήμιση στο AdWords παρέχει σε κάθε επιχείρηση κάτι μοναδικό. Η επιχείριση σας προβάλετε στους χρήστες της Google ακριβώς τη στιγμή που έχουν ανάγκη και αναζητούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρετε.

Διαφημιστείτε σε τοπικό ή παγκόσμιο επίπεδο

Στοχεύστε τις διαφημίσεις σας σε πελάτες που βρίσκονται σε συγκεκριμένες χώρες, περιοχές και πόλεις ή σε καθορισμένη απόσταση από την επιχείρηση ή το κατάστημά σας.

Ξεκινήστε με οποιονδήποτε προϋπολογισμό

Εσείς αποφασίζετε για το ποσό που θα επενδύσετε. Απλώς ξεκινήσετε με τον ημερήσιο προϋπολογισμό που μπορείτε να διαθέσετε και, στη συνέχεια, προσαρμόστε τον ανάλογα με τα αποτελέσματά σας. Πολλές επιχειρήσεις κάνουν μια καλή αρχή με έναν ημερήσιο προϋπολογισμό τουλάχιστον 10 € έως 20 €.

Χωρίς επίσκεψη δεν υπάρχει χρέωση

Πληρώνετε μόνο όταν κάποιος κάνει κλικ στη διαφήμισή σας, για να επισκεφτεί τον ιστότοπό σας ή για να σας καλέσει. Με άλλα λόγια, όταν η διαφήμισή σας έχει αντίκρισμα.

Δυνατότητα μέτρησης, επεξήγησης και ευελιξίας

Το Google AdWords καταγράφει πόσα άτομα έχουν παρατηρήσει τις διαφημίσεις σας και σε τι ποσοστό κάνουν κλικ σε αυτές, προκειμένου να επισκεφτούν τον ιστότοπό σας ή να σας καλέσουν. Χάρη στα εργαλεία παρακολούθησης θα μπορείτε να δείτε τις πραγματικές πωλήσεις του ιστότοπού σας, οι οποίες προκύπτουν ως άμεσο αποτέλεσμα των διαφημίσεών σας.

Γιατί να επιλέξετε την GlobalMinds?

Η GlobalMinds είναι Google Adwords Certified καθώς είμαστε πιστοποιημένοι για Google Adwords. Η πιστοποίηση αυτή για την εταιρία σας σημαίνει ότι μπορούμε να οργανώσουμε μια στοχευόμενη διαφημιστική καμπάνια Google Adwords, με τους κανόνες της Google και να έχουμε αποτελέσματα

Digital Marketing
04
Υπηρεσίες
Search Engine Optimization (SEO)

Σύμφωνα με στατιστικές η πρώτη έρευνα των καταναλωτών για ένα προϊόν ή μία υπηρεσία γίνεται στις διαδικτυακές μηχανές αναζήτησης.

Το Search Engine Optimization (SEO), μπορεί να περιγραφεί ως το σύνολο της στρατηγικής αλλά και της τεχνικής, ώστε να εξασφαλίσουμε ότι μία ιστοσελίδα είναι απόλυτα προσβάσιμη στις μηχανές αναζήτησης, βελτιώνοντας τις πιθανότητες να γίνει εμπορική.

Ο στόχος του επιτυχημένου SEO είναι να αποκτήσουμε υψηλές θέσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης των διαφόρων search engines, όπως Google, Bing, Yahoo, και πολλές άλλες. Οι χρήστες του Internet σπάνια πηγαίνουν πάνω από την 3η σελίδα αναζήτησης όταν ψάχνουν μία υπηρεσία ή ένα προϊόν. Άρα αν καταφέρουμε να φτάσουμε στις πρώτες θέσεις, έχουμε εξασφαλίσει μία μεγάλη εισροή επισκεπτών ή υποψήφιων πελατών.

Για ένα σωστό SEO δεν υπάρχει μαγικό ραβδί. Υπάρχει μόνο σκληρή δουλειά, επαγγελματική προσέγγιση στην κατασκευή ιστοσελίδας, μελέτη marketing για την επιλογή σωστών λέξεων κλειδιών αλλά και συγγραφή και δημοσίευση μόνο αυθεντικού και ποιοτικού υλικού.

Το SEO αφορά σε κάθε ενέργεια που βελτιώνει την ιστοσελίδα μας και την φέρνει όσο πιο κοντά στα πρότυπα που μας ζητούν να τηρούμε η Google κυρίως, αλλά και οι υπόλοιπες μηχανές αναζήτησης. Οι αλλαγές στους αλγόριθμους που χρησιμοποιούνται για να καθορίσουν τα αποτελέσματα αναζήτησης αλλά και το optimization δεν σταματάνε ποτέ.

Έτσι, το SEO πέρα από ένα πολύ καλά στημένο, είτε σε κώδικα, είτε σε content website, αφορά σε σταθερή, με συνέπεια δουλειά.