Δημιουργία Ιστοσελίδας


Κατασκευάσαμε την επίσημη ιστοσελίδα perperidou-dental.gr  σύμφωνα με τα Πρότυπα για ΑΜΕΑ και τις υποχρεώσεις των προγραμμάτων ΕΣΠΑ.

Η οδοντίατρος Περπερίδου Νικολέτα αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ) και εργάστηκε στο Οδοντιατρείο Φρουράς Θεσσαλονίκης. Από τον Ιούλιο του 2018 διατηρεί ιδιωτικό οδοντιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα με την εργασία της, παρακολούθησε προγράμματα και σεμινάρια βασισμένα στην Αισθητική οδοντιατρική, στην Προσθετική εμφυτευμάτων και στην Ενδοδοντία. Οι υπηρεσίες που παρέχει αφορούν: Οδοντική χειρουργική, Περιοδοντολογία, Προσθετική, Ενδοδοντία, Αισθητική Οδοντιατρική- Λεύκανση, Χειρουργική – Εμφυτεύματα.

Η ιστοσελίδα διακρίνεται από το καθαρό και μοντέρνο περιβάλλον διαχείρισης. Επίσης ο χρήστης θα πλοηγηθεί με εύκολο και ευχάριστο τρόπο στα στοιχεία και τις υπηρεσίες που παρέχει το Ιατρείο  καθώς και στην αναλυτική και διαδραστική παρουσίαση του χώρου του ιατρείου και των πληροφοριών της ιατρού. Μέσω της ιστοσελίδας μπορεί ο ασθενής να έρθει σε επικοινωνία και να κανονίσει συνάντηση με την ιατρό συμπληρώνοντας τα στοιχεία του στην αντίστοιχη φόρμα.


  • Έτος: 2019
  • Πελάτης:  Περπερίδου Νικολέτα