Δημιουργία Ιστοσελίδας


Η επιχείρηση Patras Flyer, δραστηριοποιείται στο χώρο της διανομής φυλλαδίων και εντύπων, καθώς και της παροχής ολοκληρωμένων διαφημιστικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις στην Πάτρα αλλά και ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα.

H Patras Flyer αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου την προβολή σας, από τη δημιουργία της μακέτας, έως τον σχεδιασμό, την εκτύπωση και τη διανομή των εντύπων και των φυλλαδίων σας, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

Διαθέτει στελέχη εξειδικευμένα στο χώρο του direct promotion και του interactive marketing, πολυάριθμο έμπειρο προσωπικό και ιδιωτικό στόλο οχημάτων, με μεθόδους που ανταποκρίνονται άριστα στις ανάγκες προώθησης της επιχείρησης σας. Οι υπηρεσίες που παρέχει στον τομέα αυτό περιλαμβάνουν τη διανομή διαφημιστικών φυλλαδίων και εντύπων, τη διανομή περιοδικών και εφημερίδων, καθώς και τη διανομή Free Press εντύπων.

Αναλάβαμε την Ανακατασκευή, τον Σχεδιασμό και τη Φιλοξενία του patrasflyer.com.gr προσφέροντας σύγχρονη εμφάνιση και άριστη λειτουργικότητα. Η ιστοσελίδα πλέον διαθέτει ένα φρέσκο περιβάλλον πλοήγησης, αναλυτική κατηγοριοποίηση των υπηρεσιών που παρέχει, Portfolio ενδεικτικών εργασιών – συνεργατών καθώς και Blog.


  • Έτος: 2019
  • Πελάτης:  Patras Flyer