Δημιουργία Ιστοσελίδας


Η πολύχρονη εμπειρία και ενασχόλησή στον τομέα εκπόνησης εργασιών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε μια τεράστια επιστημονικά πεδία ήταν η κινητήριος δύναμη που ώθησε στην ίδρυση της UniPro. Σκοπός της είναι να παρέχει μια πλήρη και ολοκληρωμένη λύση στον φοιτητή ή σπουδαστή που αναζητά υποστήριξη στις εργασίες του ή ζητά συμβουλές και καθοδήγηση σχετικά με την πτυχιακή ή τη διπλωματική του εργασία. Στα πλαίσια της παροχής υψηλού επιπέδου σημειώσεων διανέμει σε ολόκληρη την Ελλάδα εξειδικευμένες Σειρές Τυπολογίων.

Σχεδιάσαμε και Αναπτύξαμε τη νέα ιστοσελίδα της UniPro αναλαμβάνοντας παράλληλα και τη φιλοξενία της. Στο νέο site έχουν δημιουργηθεί ευδιάκριτες κατηγορίες για τους διαφορετικούς τύπους Συγγραμμάτων. Κάθε μια έχει το δικό της πρωτότυπο υλικό για τη διευκόλυνση της αναζήτησης παρά τον μεγάλο όγκο περιεχομένου. Επιπλέον έχει ενσωματωθεί ειδική εφαρμογή για την ανάγνωση του αρχικού περιεχομένου από το χρήστη καθώς και δινατότητα παραγγελίας του συγγράμματος συνδυάζοντας με αυτό τον τρόπο πρωτότυπα χαρακτηριστικά ψηφιακού καταστήματος.
Η Αρχική σελίδα διαθέτει λεπτομερή και διαδραστική παρουσίαση των υπηρεσιών που παρέχει η UniPro καθώς και της πλούσιας γκάμας επιστημονικών πεδίων που καλύπτει.


  • Έτος: 2019
  • Πελάτης:  UniPro